Over Catventures

Cattery Catventures is een TICA geregistreerde cattery, dat zich richt op de Savannah. Wij zijn een kleinschalige cattery waarbij socialisatie en training hoog in het vaandel staan. Al onze katten ondergaan een uitgebreid socialisatie- en trainingsprogramma om ze klaar te stomen voor een leven vol avontuur. Katten kunnen zoveel meer dan alleen met u op de bank liggen.

Meer informatie over ons socialicatie- en trainingsproces kunt u lezen onder het kopje ‘Catventures University‘.

Cattery Catventures bevindt zich in de kop van Noord-Holland, te Den Helder. Als onze cattery voor u niet om de hoek is, bekijk eens onze mogelijkheden om een kitten bij u thuis te brengen op de pagina ‘Transport Service‘.

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kittens, deze kunt u vinden op de pagina ‘Prijzen‘. Onze kittens zijn uiteraard duurder dan die ‘van de boer’, maar bedenk wel dat wij ontzettend veel tijd en energie in onze kittens stoppen. Ook zijn al onze poezen en gebruikte katers DNA getest op erfelijke ziekten waardoor u verzekerd ben van gezonde kittens. Wel zo fijn als u een maatje in huis haalt voor heel wat jaren.

Catventures heeft vier poezen: drie Savannah’s en een Bengaal. Ze wonen bij ons in huis en zijn echt onze gezelschapsdieren. Allemaal hebben ze een eigen unieke persoonlijkheid, maar één ding hebben ze gemeen: ze houden allemaal flink van knuffelen!

De kittens groeien in onze cattery op tussen de andere Savannah’s en Bengaal in onze huiskamer en zijn daardoor gewend aan alle huiselijke geluiden. Uiteraard worden ze meerdere keren ontwormt en ingeent voor ze vertrekken. De ouders van de kittens zijn volledig DNA getest en gezond verklaard.

Met 13 weken mogen de kittens vertrekken naar hun nieuwe gezinnen. Ze krijgen dan mee:

  • Kittenpakket: met speelgoed en voer
  • Inentingen gehad
  • Vlo vrij
  • Gechipt
  • Gezondheidsverklaring dierenarts
  • Maand lang gratis dierenverzekering
  • Levenslange ondersteuning